SLEFUIRE FARA PRAF A BETONULUI.

SLEFUIREA FARA PRAF A PARDOSELILOR DIN BETON SE POATE REALIZA FOLOSIND APA.

UTILAJELE NOASTRE POT RECONDITIONA PARDOSEALA DIN BETON FOLOSIND APA IN TIMPUL PROCESULUI DE FINISARE AL PARDOSELEI.

SLEFUIRE BETON FARA PRAF

Diamantele folosite la slefuirea pardoselei cu apa au o altă compozitie fata de discurile folosite la slefuirea betonului pe uscat.

La șlefuirea pardoselei de beton, folosind apa ca agent de racire si de stabilizare a prafului, este nevoie si de aspiratoare de lichide.

 Avantajul slefuirii fără praf a betonului este faptul ca activitatea din incapere se poate desfasura in paralel cu reconditionarea pardoselei din beton.

Rezultatul unei slefuiri fără praf, folosind apa este acelasi cu slefuirea uscata a betonului.

Toate etapele slefuirii uscate, mai exact toate granulatiile folosite la slefuirea betonlui sunt realizate cu apă. 

Masinile de slefuit industriale folosite de catre echipele noastre sunt dotate cu rezervoare de apă si cu apărători de stropi pentru a nu murdării incăperea respectivă.

Avem o experiență de peste 20 ani în slefuirea cu apă a pardoselilor dure.

tratamente pardoseli beton

Soluțiile folosite în procesul de slefuire-finisare a betonului sunt ecologice, pătrund in beton modificând structura acestuia la suprafata de uzură.

Rezistența betonului astfel tratat creste rezistenta la agenții externi, rezistența la trafic, este dezvotata in timp( cu cat trece timpul rezistențele pardoselei cresc)

tratamente beton degradat

Slefuirea fără praf a betonului, șlefuirea cu apă a betonului este recomandată atunci când vorbim de magazine cu multe mărfuri expuse, de spații de producție alimentară, carmangerii, hipermarketuri, expoziții, aeroporturi sau autogări.

La șlefuirea uscata a betonului, oricât de puternic ar fi aspiratorul tot se eliberează o mică cantitate de praf în atmosferă = NU suntem Farmaciști

finisare pardoseala beton

 

Call Now Button