Rașină epoxidică aplică pe pardoseală.

Eliminare rășină de pe pardoseală.

Dacă ai aplicat o rășină epoxidică cu defecte pe pardoseală aceasta trebuie eliminată.

vopsea pardoseala cu defecte

Defectele pot apare din diferite motive:
– Stratul suport, betonul, nu a fost pregătit bine.
– Șlefuirea intermediară nu a fost făcută sau nu a fost făcută ok

-Betonul nu a fost elicopterizat corect

-Pardoseala din beton nu a fost uscată sau umiditatea din suprafață a fost peste limitele admise de producătorul de rășini epoxidice.

-Pardoseala din beton nu a fost izolată impotriva umidității transmise din substrat, în rășina apar bule de apă.

Soluție pentru rezolvarea acestor aspecte este inlaturarea rasinei vechi, pregatirea statului de beton, eventual impermeabilizarea betonului cu solutii specifice, amorsarea pardoselei cu primer epoxidic si apoi aplicarea vopselei.

Inlaturarea vechilor acoperiri se poate face prin slefuirea pardoselei din beton cu utilaje profesionae de slefuit betonul pe care se pot monta discuri diamantate speciale de inlaturat vopseaua.

Astefel de utilaje de slefuit pardoseli din beton pot fi de mari dimensiuni, pentru suprafete industriale sau utilaje de slefuit pardoseli de mici dimensiuni pentru suprafete mici, casnice.

Daca vopseaua epoxidica este aplicata in strat autonivelant, atunci rasina nu poate fi inlaturata de pe pardoseala doar prin simpla slefuire a podelei cu diamante, ci trebuie aplica o alta tehnica de eliminare a vopselei, precum buciardarea pardoselei din beton. Folosind buciarde de pardoseala montate pe utilaje de slefuit se pot inlatura grosimi mai mari de vopsea epoxi de pana la 3-4 mm de rasina aplicata pe pardoseala.

https://youtu.be/KOfJ-4Dhdbw

Avem un filmulet cu o inlaturare de vopsea epoxi realizat de catre echipa adna interdom folosind dispozitive speciale de buciardat pardoseli.

Putem elimina vopseluri aplicate cu defecte sau vopseluri care se exfoliaza de pe suprafete orizontale folosind tehnica de slefuire diamantata de ultima generatie.

Utilajele sunt permanent conectate la aspiratoare industriale de praf pentru a nu elimina praful in incapere. Aspiratoare industriale de mare capacitate, capabile sa retine praful rezultat in timpul proceasarii suprafetei din beton.

 

Call Now Button