Invață să păstrezi pardoseala din beton slefuit-intreține regulat suprafața!

 Dacă ești tentat să cureți repede pardoseala  din beton slefuit, de murdăria existentă, cu siguranță vei folosi pentru spălarea suprafeței detergenți de pardoseală foarte agresivi, detergenți ce conțin acizi. Detergenții acizi inlătură murdăria existentă pe suprafața podelei foarte repede dar… produc mici imperfecțiuni pe pardoseală. Folosind regulat acest tip de spălare agresivă în scurt timp veți avea nevoie de o recondiționare a aspectului suprafeței podelei dumneavotră. De la acest tip de curațenie agresivă nu fac excepție pardoselile din marmură lucioasă, pardoselile din mozaic clasic sau venețian, pardoselile din travertin care sunt foarte moi și nici pardoselile din beton șlefuit și lustruit, singura excepție este pardoseala din granit, care are o rezistență la acizi de excepție.

Indicat ar fi ca spălarea zilnica, periodică sa fie făcută cu detergenți neutri, fară acizi. Acești detergenți de curățare zilnică inlătură murdăria de pe pardoseală fără a ataca suprafața spălată și curățată. DACĂ  nu curăță atunci concentrația de detergent, substanță activă trebuie mărită și repetat procesul de curățare spalare al suprafeței pardoselei.

Așa vom avea o pardoseală lucioasă mai mult timp, recondiționarea unei astfel de podele va fi amanată considerabil prin simpla folosire a unui detergent corespunzător. Dacă periodic putem folosi și un detergent de întreținere cu ceară de pardoseli, atunci obținem o extra protecție de pardoseală.

Nu indicam aici nimic, adică o firmă de detergenți sau un brand, doar atat că detergenții sunt speciali pentru piatra, pentru materiale lucioase sau pentru suprafete mate. DETERGENȚI UNIVERSALI BUNI LA TOATE NU AM VĂZUT!

Dar dacă ajungem la reconditionat pardoseli ne puteți suna sau trimite un mail pe adresa noastră www.tratamentepardoseli.ro

spalare curatare marmura

Reconditionarea unei pardoseli neintreținute presupune costuri crescute, deranj (un mic sau mare șantier în casă) câteva zile, depinde de mărimea suprafeței de recondiționat și de complexitatea operațiilor necesare,

Slefuirea și lustruirea pardoselei nu o puteți realiza singuri, în comparție cu întreținerea periodică a pardoselei pe care o puteți efectua singuri, regulat, fară utilaje profesionale de slefuit pardoseli.

Call Now Button