BETON, TURNAT CU DEFECTE

 Ce faci dacă s-a întărit betonul prea repede și nu ai apucat să-l nivelezi corespunzător? Să-l spargi e păcat, Să-l torni iar e posibil să pățești la fel.

Beton turnat cu defecte

 Dacă suprafața de beton este cea finală, dacă nu mai acoperi cu gresie sau alt finisaj, atunci betonul poate fi corectat prin șlefuire.

 Slefuind pardoseala din beton se pot elimina urmele de dreptar și micile imperfecțiuni dar nu se pot schimba pantele.

Urme de dreptar pe beton

 Aceste corecții de planeitate sunt recomandate atunci când în spațiul în care s-a efectuat turnarea, o hală de depozitare, un spațiu de producție se montează covor pvc, linoleum, rășină epoxidică.

 Prin șlefuirea cu discuri metalice diamantate se înlătură imperfecțiunile, urmele de dreptar și nu în ultimul rând laptele de ciment.

 Se obține un strat suport destul de consistent cu o aderență crescută.

Slefuire aspirare beton

Dacă denivelările sunt mari atunci se poate folosi procedeul de buciardare al suprafeței din beton urmat de o șlefuire a pardoselei. Toate utilajele trebuiesc conectate la aspiratoare de praf ,industriale pentru a capta praful rezultat în timpul prelucrării pardoselei din ciment.

  Dacă utilaje de șlefuit pardoseli au un diametru de lucru crescut, atunci planeitatea obținută este mult mai bună în comparație cu șlefuirea pardoselei cu flexul sau cu utilaje mici de slefuit beton.

  Cu siguranță se poate folosi slefuirea betonului cu flexul în zonele greu accesibile utilajelor mari, dar nu se poate baza prelucrarea pardoselei pe slefuirea cu flexul.

 

Slefuire beton cu flexul

Call Now Button