Evolutie Profesionistii pardoselilor

Protectia Pardoselilor

Asa se faceIntotdeauna pardoselile trebuiesc protejate de factorii externi care le-ar putea dauna in timp astfel incat protectia acestora este necesara pentru a le acorda o durabilitate mai mare si un aspect placut mai indelungat . Protectia se realizeaza, prin folosirea de solutii chimice specifice sau de metode de lucru specifice. Protectia pardoselilor impotriva: umiditatii se realizeaza printr-o imermeabilizare a suprafetei;protectia se poate realiza la cerere doar la apa sau si la grasimi,cafea,uleiuri.

Aceste lichide,inclusiv apa ce se foloseste in timpul spalarii cu mopul sau utilaje de spalat se infiltreaza in suprafata ,iar cu timpul creeaza un aspect inestetic si murdar .

Ceruirea suprafetelor de marmura,mozaic,granit,travertin - este necesara deoarece cerurile aplicate pe aceste pardoseli au rolul de protectie dar si de accentuare a luciului creeat prin slefuire.

Substantele de protectie pot fi aplicate si pe suprafete imperfecte,zgariate dar rezultatele nu sunt multumitoare ,oricum nu inainte de a se face o pregatire a pardoselilor .

Si aceasta etapa este importanta in procesul de intretinere al pardoselilor, firma noastra avand cunostintele si echipamentul necesar pentru a realiza o lucrare completa si durabila.