Evolutie Profesionistii pardoselilor
Slefuire Mozaic Academia de Studii Econimice 1

Slefuire Mozaic Academia de studii Economice


   Academia de Studii Economice din Bucuresti doreste sa ramana cea mai prestigioasa institutie de invatamant economic superior si de administratie publica din Romania si sa se califice printre primele universitati din Europa, prin continutul si modernitatea procesului de invatamant, dinamismul inovarii, implicarea in raporturi strategice de parteneriat cu mediul economic si social, national si international.

Slefuire Mozaic Academia de Studii Economice 2

Lustruire si Slefuire Mozaic Club Floreasca


   Clubul Floreasca este un complex ce vă oferă servicii extrem de variate, principalele fiind de agrement şi alimentaţie publică. Acest complex este administrat de Sucursala de Reprezentare şi Protocol Triumf, parte a Administraţiei Patrimoniului şi Protocolului de Stat. Situat într-o oază de verdeaţă la marginea lacului, oferă o ambianţă foarte plăcută şi o soluţie pentru relaxare într-un oraş atât de apăsător şi aglomerat precum Bucureştiul. Vă invităm în continuare să vizitaţi site-ul nostru şi să admiraţi câteva din priveliştile minunate fotografiate şi expuse aici special pentru dumneavoastră, imagini care aproape că vorbesc de la sine

Lustruire Mozaic Club Floreasca
Slefuire Mozaic Club Floreasca
Lustruire Marmura Hotel Ceahaul Piatra Neamt

Lustruire Slefuire Marmura Grand Hotel Ceahlau


   Grand Hotel Ceahlau este situat in centrul municipiului Piatra Neamt, oras cu o istorie seculara, bogat in marturii ale istoriei poporului roman, important centru industrial, comercial si turistic al Romaniei.
    Grand Hotel Ceahlau dispune de 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie.
   Facilitati Hotel
* Restaurant clasic Ceahlau * Salon Boema * Salon Bianca * Salon Polivalenta * Salon Codrin * Sala de conferinte * Cafe-bar (la parter) * Night club 12 * Agentie de turism * Servirea in camera a micului dejun.
   Politici Hotel Check in: 14.00 Check out: 12.00
   Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare
Slefuire Marmura Hotel Ceahlaul Piatra Neamt

Slefuire Marmura Hotel Sport Bucuresti(Complex Lia Manoliu)

    "Hotel Sport Bucuresti este localizat in apropierea Parcului Titan, la 15 minute de centrul Bucurestiului. Ca zone de agrement, in vecinatatea sa se afla Parcul National cu un patinoar si un complex de natatie, Lacul Titan si Stadionul National Lia Manoliu. La 20 de minute distanta se afla Piata Unirii, de unde se ajunge imediat in centrele financiar – bancar, politic, administrativ, comercial si cultural.
   Hotel Sport Bucuresti dispune de un numar de 139 de locuri de cazare structurate in: apartamente, camere single, camere duble si camere triple. Camerele sunt dotate cu: dus, cada, TV, minibar, aer conditionat, casa de valori, frigider. Hotelul are si o sala de conferinte si restaurant.
   Servicii: sauna, salon de masaj, punct sanitar, bar de zi, biliard, sala de fitness, teren de sport.
   Atmosfera in orice colt al Hotelului Sport este calda si primitoare, serviciile si dotarile sunt ireprosabile, iar personalul calificat sta mereu la dispozitia oaspetilor

Slefuire Marmura Hotel Sport Complex Lia Manoliu Bucuresti
Slefuire Marmura Hotel Bucuresti Complex Lia Manoliu Bucuresti
Curatare Travertin Teatrul Toma Caragiu Ploiesti

Curatare Travertin si Slefuire Marmura Teatrul Teatrul "Toma Caragiu"


   Situat în Municipiul Ploiesti, Teatrul "Toma Caragiu" este o institutie publica de spectacole, subventionata de Primaria Ploiesti, care are în componenta sa trei sectii: Drama, Revista si Papusi.
   Ploiestiul nu este doar un puternic oras industrial, ci este si un important centru cultural al României, aflat la 60 km de Bucuresti, 43 km de Aeroportul International Bucuresti-Otopeni si în apropierea uneia dintre cele mai importante zone turistice din tara - Valea Prahovei.
   Institutia noastra, cu o istorie de peste 55 de ani - ca teatru de repertoriu - a promovat, atât dramaturgia româneasca cât si pe cea universala, de la antichitate pâna la cea contemporana, încercând în permanenta sa îmbine repertoriul de larga accesibilitate cu formule spectaculare de avangarda.

Slefuire Marmura Teatrul Toma Caragiu Ploiesti

Lustruire/Slefuire Marmura si Reparatii Scari Teatrul Foarte Mic Bucuresti

   În 1914, la Bucureşti se înfiinţează un nou teatru. Acesta poartă numele actriţei Maria Filotti şi îşi are sediul în strada Sărindar. După cel de-al doilea război mondial, teatrul devine o instituţie de stat şi poartă, pe rând, denumirile Studioul Actorului de Film "Constantin Nottara" şi Teatrul pentru tineret şi copii după care, botezat în 1964 cu numele său actual, intră în familia teatrelor mici din Eoropa. S-a schimbat între timp şi denumirea străzii, din Sărindar în strada Constantin Mille, dar sediul teatrului, acelaşi din 1914, a devenit, şi datorită tradiţiei un loc iubit de publicul bucureştean.
Consolidarea reputaţiei teatrului se datorează însă, bineînţeles, performanţelor sale artistice. Textele jucate de-a lungul anilor la Teatrul MIC au cuprins tot diapazonul dramaturgiei universale şi româneşti, de la clasici până la moderni şi contemporani, de la marile tragedii pâna la comedii de mare succes.

Lustruire Marmura Teatrul Foarte Mic Bucuresti
Reparatii Scari La Teatrul Foarte Mic Bucuresti
Lustruire Granit Locuinta Particulara

Locuinta Particulara

   Avem in partea stanga slefuire granit


    Avem in partea dreapta lustruire granit

Slefuire Granit Locuinta Particulara

Slefuire si Lustruire Travertin Muzeul Bucuresti

   Muzeul de Istorie si Arta al Municipiului Bucuresti, cu sediul central in Palatul Sutu se afla situat in preajma "kilometrului zero" al Romaniei pe Bd Bratianu nr.2, in somptuoasa resedinta a marelui postelnic C. Grigore Sutu, ridicata la 1833, de arhitectii Johan Veit si Konrad Schwink.
   Muzeul Municipiului, infiintat in 1921, are un patrimoniu de peste 400.000 de obiecte a caror tipologie diversificata surprinde profilul asezarii de-a lungul secolelor, din erele preistorice pana in prezent, atestând fapte, evenimente, portrete de personalitati care dau continut memoriei orasului.
    Prezentarea muzeului cuprinde: Colectia muzeului Bucuresti, despre...Bucuresti Arheologie Istoria Bucurestilor Numismatica Sectiunea de Arta a Muzeului de Istorie si Arta al Municipiului Bucuresti se afla in Palatul Sutu si contine arhiva de desene, gravuri, scrieri referitoare la orasul Bucuresti. Memorialistica Pinacoteca Patrimoniu Case memoriale (Muzeu) Expozitii Conferinte Personal Sectia Istorie Calea Victoriei 151, tel 310 3551 (casa Cessianu) Sectia Arta Bd Bratianu nr.2 tel 315 6858 (Palatul Sutu)

Slefuire Travertin Palatul Sutu Muzeu Bucuresti
Slefuire Travertin Palatul Sutu Muzeu Bucuresti